Despre Noi

Despre Noi


Obiectivul societatii noastre este de a promova serviciile imobiliare si de constructii de calitate celor care vor sa desfasoare afaceri profitabile in România.

Perioada actuala este înca ideala pentru piata imobiliara, când investitiile financiare avantajoase in proprietati pot fi întreprinse in cele mai bune conditii. Majoritatea companiilor, sau chiar persoanele fizice, care doresc sa investeasca in domeniul imobiliar, solicita de obicei, consultanta specializata pentru a diminua riscurile si a maximiza sansele de succes.

Tipurile de imobile cele mai cautate de catre investitori sunt : terenurile agricole, apartamentele luxoase, vilele in  parcurile rezidentiale si terenurile libere de constructii situate in arealul capitalei, dar si la periferiile orasului care servesc dezvoltarii unor activitati industriale.

Aceste investitii nu se limiteaza numai la achizitionarea imobilului ci si la proiectarea, constructia si amenajarea interioara si exterioara la cele mai accesibile preturi.

Serviciile prestate de „EURO BROOKER” in domeniul imobiliar cuprind : consultanta in investitii, evaluari autorizate, expertize tehnice, masuratori topometrice, documentari de retele edilitare, intermedieri in tranzactii imobiliare, constructii si design.

„EURO BROOKER” asteapta un raspuns pozitiv din partea investitorilor interesati in dezvoltarea unor afaceri pe piata imobiliara din România.

Suntem deschisi fata de sugestiile si propunerile pe care  puteti sa le faceti, asteptând cu interes sa ne contactati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.